Saturday, February 12, 2011

Khurafat




pertama skali wa mtk maaf sbab dh lama x updatekn blog wa ni. bukan ape.. masalah ini berulang lagi kt broadband wa yg dh kritikal tahap gaban ni skaligus membantutkn semangat wa nk buat entri baru. xpe.. ade mase nnti wa bako jer broadband wa tu. hehe


hujung minggu yg lps wa teringin nk tgk citer khurafat. ade org kata citer tu seram giler. yela..sblum ni wa tgk promo dia kat finas.. siap tunjuk beberapa penonton pertama yg tgk citer tu kt panggung menjerit-jerit takut smbil tutup2 muka. wa ni mmg suka citer seram dan ekstrem2 ni. lagi satu kalau bab jerit2 ni bg jer kat wa. wa bole kasi gegar 1 panggung tu ngan jeritan wa. hahaha


ok..setelah mgumpulkn ahli kelab, kitorg pon gerak lar ke wangsa walk dulu..tapi hampa sbab kat situ xde tayangan citer yg kitorg nk tgk ni. pastu gerak lg ke klcc. haaah..baru ade. ape lg..trus terjah jer kat kaunter tiket tu. dgn eksen nyer tunjuk ler tiket free yg dpt dulu tu. hehe


so.. dgn perasaan berdebar2 (cewah!! mcm nk menanti hukuman rotan dri cikgu lak. hehe - manusia sepi tentu tersenyum) wa pon masuk kat panggung tu. wa dh standby tuala dh..kot2 nk tutup muka ker atau nk tutup mulut mase mnjerit nnti. hahaha. setengah jam pertama wa masih ternanti2 nk kuar kn jeritan wa ni tapi xde ape2 pon yg wa rase seram. xpe..mgkin nnti kot. pastu wa tunggu punye tunggu.. xde plk babak yg wa rase seram giler pon. kitorg siap bole bergurau lak mase hantu tu nk kuar. hehe.

dgn poster natalie portman (fvrite actress)

kuar jer dari panggung tu..wa saje tanya kat member wa kot2 dia ade dengar x penonton2 mnjerit mase tgk cite tu sbab setahu wa x dengar bunyi jeritan pon. dgn muka mcm x puas hati member wa pon sama pendapat ngan wa jgk.


dgn pelakon citer seram jgk, mr curly (lakonannya disini.)


xpe lar.. kitorg faham yg directornya baru 1st time buat citer seram ni. kira orait lar jgk. 1 perkembangan yg memuaskn. wa ni mmg xbole jd director lar sbab bila buat citer seram, kalau dh siap nnti tiba2 terus jadi citer seri mersing lak. hantu bole plk cakap 'kajang pak malau kajang berlipat'. x ker haru nnti!! hahahaha

10 comments:

Melati Qistyna's Mummy said...

eh x seram ek? wa ni mmg penakut, kalau org bg teket pree cite antu pon wa tolak mentah2 jer... muahahah

phreak-id said...

weh apesal semua org kata seram, lu kata tak seram plak? hahaha

*tak suka tgk hantu, dengar org cakap je**

hahahaha

Terbaru >Blog Best : Roq's Blog > Drama Bersiri TV3 - Gemilang > Sahabat Blogger Dah Macam Twitter?

mr.curly said...

tul la bro,xdo soram mano..cume bile time senyap sunyi kunun2 nk saspen tu, yg wa dgr cume bunyi org mkn popcorn yg kuat..puasla wa cari sape gerangan yg mknnye..rupe2nye kite..( nmpak na nipu nye husinnn )..hikhik

Sephi Sephia said...

Hahaha...memang sah tak boleh jadi pengarah. Memang hancur filem nanti. Kalau nak buat cerita serem, buatlah serem sampai tegak bulu roma. Ada tangkap sedih pulak!

bdk johor said...

Melati Qistyna's:

bagi wa x seram lar. kalau lu takut tgk citer ni, apa kate lu tgk citer 'yogi bear'. msti x seram punye!! hahaha

bdk johor said...

phreak-id:

wa pon xtau lar nape wa x seram. jgn kata wa dh standby nk tutup muka dh.. dh standby nk tutup lubang hidung skali pon ade. hehehe

bdk johor said...

mr curly:

laa yeke bro.. patut lar wa ade dgr bunyi popcorn lg kuat dri bunyi hantu tu. kira bunyi popcorn tu lg menakutkan lar ek. hikhik

bdk johor said...

Sephi Sephia:

hahaha.. tu lar awak, saya dh cakap dh. memang tak boleh buat filem. kat poster tunjuk citer kungfu..tapi dalam filem orang menari zapin lak. hahahaha

terima kasih awak..selalu datang jenguk saya kat sini. sayang awak.
hehehehe:)

Lagenda said...

citer ni x termasuk dlm senarai menunggu untuk ditonton..hahaha

harap mahap ajelah yea..

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

not yet watching this movie walaupun everyone boosts about it!