Tuesday, February 15, 2011

AC Milan vs Spurs



terlebih dulu wa nk ucapkn Salam Maulidur Rasul pada semua. mari lar berselawat ke atas junjungan besar kita Nabi Muhammad SAW.


ok.. mari kita citer pasal bola lak. citer seram2 sbelum ni kita tolak tepi dulu ek. jgn risau.. bola2 ni xde yg menakutkn pon. xde kuar hantu punye. zombi jauh skali ar. hehehe



vs









sebenarnye inilah perlawanan yg wa tunggu2 selama ni. sebelum ni pon wa mmg ade mtk 2 team ni bertemu dlm Champion League walaupon bukan dlm 1 group. akhirnye permintaan wa dimakbulkn. itupon setelah wa kowtim ngan Sepp Blater- Presiden FIFA tu. wa ckp kat dia, kalau dia x bagi AC Mizal Milan jumpe ngan Spurs.. wa akan suruh hantu kak limah kacau dia. biar kak limah kokak dia pulak nnti. hahaha.


walaupon game akan mula kul 3.45 pagi bsok nnti.. wa akan cuba utk tgk jgk sambil2 wa akan memberi arahan kat Massimiliano Allegri - pengurus AC Milan dari sini. (cet.!! hehe). wa suruh dia bgtau kt pemain supaya kokak jer pemain Spurs kalau boleh. biar diorg kalah dan boleh wa kutuk kaw2 nnti kt sorg mamat ni. hahahaha (gelak org ja;at)


psst: sape2 yg sokong AC Milan..sila angkat tangan mcm saya (dialog usop dlm HKLBR) hehehe



16 comments:

Sephi Sephia said...

Sorry, angkat tangan untuk AC Mizal aje!

bdk johor said...

Aisehmen awak.. sampai hati tak sokong saya eh! huhuhu

ctpayong said...

salam & selawat Nabi saw

nko berani tgk bola memalam. nnt hntu kak limah balik rumah nko baru tau.

tak banjir ke?

apa barang AC Milan!

Melati Qistyna's Mummy said...

muahahaha.... wa sokong kelate fc... :P

mr.curly said...

qistyna's: tu kire KFC la tu..hikhik

phreak-id said...

Spurs!

Eh. Bukan Mr Curly peminat spurs ke? bergasak la korang. Aku peminat setan merah. hahaha


Terbaru > Monday Blues
> Download Drama Bersiri TV3 - Gemilang (Episode 1 - 3) >Blog Best : Roq's Blog

bdk johor said...

ctpayong:

kalau hantu kak limah dtg..kita bako jer. hehehe

x banjir..

oo ngutuk AC Milan eh. nnti wa suruh hantu kak limah kacau lu nnti. hik.hik.hik

bdk johor said...

Melati Qistyna's:

aduh lu ni..!! itu team mmg teror giler tu. xde sape bole lawan di planet ni. hehe

bdk johor said...

mr curly:

ai bro.. KFC pon ade main bola jgk ker? kalau diorg ade main..nnti wa siap2 kn kuali kat tepi padang. asal terkeluar je dri padang, wa trus goreng diorg. hahaha

bdk johor said...

phreak-id:

tu lar pasal bro.. curly tu mmg peminat fanatik spurs. dia punye fanatik..tgk bola smpai bukak ape yg dia pakai masa tu. hahaha.

ooo lu peminat setan merah eh.! apelagi mr curly.. kita kasi bako sama dia. bako..bako..bako! hahaha

Melati Qistyna's Mummy said...

phreak-id : muahaha... wajb pon feminat satan merah :P

mr.curly said...

setan merah??..argh!!!persetan ni sume..hikhik

xpe bdk johor, pasni kite panggil bomoh indon (yg lawan smpi terusan suez tu) n bomoh siam ( pelawok)..hahaha

bdk johor said...

Melati Qistyna's:

dia skrg eksyen qis..mentang2 lar team dia tgh top skrg. huhu

bdk johor said...

mr curly:

apsal asik setan kaler merah jer.. xde ker setan hijau, purple, atau biru coklat bro? hehe

Ellen said...

bro..sorry ya.tinggal jejak kat sini sebab tak blh buka sepenuhnya blog ni..ada line mslh sket...thanks atas segalanya...

bdk johor said...

ellen:

xde hal ellen. sori diterima. hehe