Tuesday, November 30, 2010

Keputusan GA Bdk Johor



Kebaboww..!! tu lar bunyi blog wa yg dh meletup. lu org xnmpk tp wa skrg tgh kelam kabut utk misi menyelamatkn blog wa ni. yg disertai oleh bomba, pertahanan awam, tok penghulu, tok mudim (ade kena mgena ker?) n tok imam kg wa. hehe. tp wa brpuas ati biarpon blog wa ni dh pecah meletup coz lu org x jemu2 menyerang sejak dr mula lg. mekasih wa ucapkn.




ok.. setelah ditutup tepat kul 12mlm ari ni dan jgk setelah disemak n diselak oleh panel2 profesional yg wa lantik yg terdiri dri mr curly sebagai pengerusi, cik panadol n mrs curly sebagai juri dan setelah di sahkn oleh zara mama meow selaku ketua juri.. maka pemenangnye yg berjaya meletupkn blog wa adelah.. jeng..jeng..jeng.!!

v

v

v

v

v

ops..ops..ops, nnti dulu..pakcik kt bwh ni b'iya2 nk umumkn pemenang nye lar pulak. xpe lar, kasi can lar same dia.. hehe




"maka setelah melihat bulan n bintang, dgn ini saya umumkn bahawa pemenang yg berjaya memecahkn blog budak johor adelah blogger adnilsa_aslinda sebyk 14465."

tempat kedua : miera
n

tempat ketiga : jue


"sekian.. harap maklum. keputusan ini adelah muktamad. sebarang surat2 cinta or emel2 sayang adelah tidak dilayan" hehe



tahniah wa ucapkn n sbenarnye wa amat berharap dpt berjumpa ngan sume pemenang di atas tuk wa serahkn hadiah2 tersebut coz wa akan buat n3 bila dpt berjumpe ngan lu org bertiga nnti. so.. klau lu org x keberatan, bole lar bg alamat emel kt wa coz senang wa nk brhubung ape2 hal nnti. mekasih skali lg wa ucapkn.

sudah pecah daa..!! hehe


psst: wa 'sarang' lu

.

19 comments:

Sephi Sephia said...

salam

saya ingatkan blog budak johor memang akan pecah berderai...

apepun, tahniah pada pemenang.

bdk johor said...

sephi sephia:
w'slm..

laaa.. mmg dh pecah berderai lar ni. cume lu jer yg xnmpk wa tgh kutip satu2 blog wa ni. hehehe. ye..pe2 pon tahniah pd diorg tu.

miera momo chan said...

hoyeh! hoyeh!
menang! menang!

ni email wa:mieramomo@gmail.com

p/s: sori bro...blog lu wa dah ranapkan...haha!

Keputusan GA Budak Johor

mr.curly said...

tahniah bro!!..jgn lupe ajak pemenang jumpe kt luar..

kakngah said...

dah pecah kan.. kan.. kan...
:P
nanti wa buat n3. lps kebabowww mlm td, tenet terus kene panah petir... ni pun nyawa2 ikan jek..

adnilsa_aslinda@yahoo.com.my

bdk johor said...

miera momo chan:
tahniah ar.. xpe, mmg wa nk lu ranapkn blog wa ni. hehehe

bdk johor said...

mr curly:
wa mmg mgharapkn dpt jumpe diorg sume ni bro. wa akan jemput lu org skali (mrs curly, cik panadol & zara mama meow) mase jumpe diorg ni nnti. harap2 diorg ade mase nnti.

bdk johor said...

kakngah:
bukan setakat pecah jer kak ngah, dh hancur lebur jd abu ni tau. hahaha.
mekasih bg emel add.

zarra said...

ARRGGHHH....ape yg meletop ni????wa pun tgh meletoppppp gak ni....x jumpa lagi hfon n kunci keta....aarrgghhhhhhhhhhh.....

bdk johor said...

zarra:
adehh!! pengkomen yg sorg ni kalau tinggalkn komen, msti kepala wa lak yg meletop!

pesanan keamanan dri bdk johor utk zarra mama meow:-
selalu2 lar silent kn hp tu ye. muahahahaha

Melati Qistyna's Mummy said...

tahniah buat pemenang....

wa nyer ade gak kan? :P

jue said...

im coming....yehaaa....

zuraidajfr@gmail.com

bdk johor said...

melati qistyna:
ye..tahniah tuk diorg.
lu punye mmg ade..tp wa posponkn tahun depan. hahaha

bdk johor said...

jue:
aduh.!! lame nye dia mghilang. wa dh siap nk siarkn dlm CNN tau kalau lu x tuntut hadiah ni. hehehe

cena merduwaty said...

ahah..tahnia pda pmenang..=)

bdk johor said...

cena merduwaty:
yeah!! tahniah pd lu jgk der. eh..lu x menang eh? ops sori der. hahaha

Db Cooper said...

haha.. kalo gua ada company, gua lantik lu jadi CEO, pandai promote benda.. by the way, johor kat mane ek? gua anak jati johor jugak nie

bdk johor said...

Db Cooper:
aiseh bro..kalau lu nk lantik wa jd CEO, lu kena d'interview dulu ngan secretary2 wa. hahaha

wa kt BP.

zmah said...

Tahniah kepada para pemenang.