Monday, November 15, 2010

Budak Johor First Give Away

ok.. kat sini wa nk bg hadiah pd lu org. hadiah ni wa nk bg pd sesape yg rajin meletupkn blog wa ni. lu org tak payah la nak letak banner wa ke, wat entry pasal wa ke. tak payah wat semua tu ok. Korg cuma perlu selalu datang lepak kt blog wa ni je. wa akan menilai visitor yg paling meletop berdasarkan kepada contoh di bawah.


Pengunjung tertinggi, wa nak bagi....

Hadiah 1 : RM 50
Hadiah 2 : RM 30
Hadiah 3 : RM 20




GA ni bermula dari sekarang dan akan tamat pada 30 November 2010 tepat jam 12 malam.

caranye lu org just kena jd follower wa je. sape2 yg dah jd follower tu, korg leh la sign in kt bahagian follower tu. So automatik kunjungan lu org akan di kira.

so terpulang lar pd lu org camne nk letupkan blog wa ni. wa x kisah lu org nk bengkokkn ker atau pecahkn blog wa ni ker.. yg penting wa akan kira sape yg paling tinggi dtg kt blog wa ni.



Ape tunggu lg.. kasi pecah ar!!!!!!
hehehe

51 comments:

Amirah Adnan said...

harus setiap mase dtg terbang sini!:P

bdk johor said...

amirah adnan:
yup.!! sudi2kn lar..hehe

N@di@ said...

nadia nk join bes nih lau cam tu nadia akan datng sllu pechkn blog nih smapi tinggal serbuk pasirr ja hahahah

bdk johor said...

n@di@ :
x kisah lar nk kasi pecah. tapi jgn lar smpai tinggal serbuk pasir lak. hehehe

jue said...

yea yea nk duit nk duit..mcm ni sehari 44 kali jue dtg jenguk sni..heheheheeh..

bdk johor said...

jue:
amboi jue.. siap kire 44 kali sehari eh. hehe. xkisah lar jue nk bape kali pon. hahaha

LyNn'Azlina said...

nk jugak terlist..hehe

bdk johor said...

LyNn'Azlina:
kasi pecah jer.. hahaha

Aniza said...

ini tak adil coz kalau 10 ribu kali datang, scanner biru tu tetap tak dapat detect saya ke sini....

mengeluh..
mengeluh...
mengeluh.....

bdk johor said...

Aniza:
kena sign in kt bawah follower tu bagi sesape yg dh jd follower. baru dia kira nnti. rilek ye niza. hehe

Aniza said...

ok...roger...

bdk johor said...

Aniza:
okey..

cik ena merduwaty said...

nak join..nak join!..HAHA...
tp wa bz lak der...exam2..huh...nway gud luck der...=)

blog wa terpakse d privatekan atas sebab2 tertentu dan under construction..jagn rindu wa ey der...hahhah

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh murah hati nampak..nak joinnnn

Melati Qistyna's Mummy said...

fuhhh, lumayan nyer adiah :P

mr.curly said...

bro..duit tu biorle wa pegang..insyaAllah selamattt!!..hikhik

zarra said...

elehhh...wa tau dah..msti le wa x menang...

. . . h u s n a . . . said...

perhhh.... amirah adnan tu da mcm jauh nk kejar...
:(

Amirah Adnan said...

Husna :

hehe..sempat nak kejar..nnti pasneh kompem mira down sbb xleh nak on9 lame2 da..huhu..

cik panadol said...

wa xperlu hadiah ni sbb payment untuk tlg wat GA ni pun lu lom bayar lg kan...hahaha

mr.curly said...

ala cik panadol, nti die bayo ansuran le..sepocen 1ari..hikhik

cik panadol said...

mr curly, wa xterima ansuran...wa terima cash! susah payah wa datang dari batu kikir malam td tau untuk wat entry ni....

mr.curly said...

mak ai!! diva tul la cik panadol ni..abis la lu bro..hehe

nurezzat said...

ezzat join gak..da follow pun...
ezzat dtg sejuta kali sehari..haha..

bdk johor said...

cik ena merduwaty:
lu nk join xde hal der..tp camne lu bz skrg ni. xpe..wa amikkn exam utk lu eh? hehehe

ala der..wa bru nk rindu kt lu ni. hahaha

bdk johor said...

lydia miza:
meh la same2 kasi pecahkn blog sy ni. hehe

bdk johor said...

melati qistyna's:
mmg lumayan hadiah tu.. lu bole around the world tau ngan 50hinggit tu. huahaha

bdk johor said...

mr curly:
ai bro..lu punye gelak tu mcm x selamat jer duit wa. hehehe. gurau ar, jgn mrh bro.

bdk johor said...

zarra:
helo mama meow..lu ade kelebihan ape. bole mtk tolong kucin2 lu tu cakarkn blog wa ni. hahaha

bdk johor said...

husna:
jgn risau..wa rase lu bole kejar punye. tapi kena tukar enjin turbo tau. hahaha

bdk johor said...

amirah adnan:
syabas n teruskan k.

bdk johor said...

cik panadol & mr curly:
nk wat camne bro.. wa dh terima bil dari cik panadol ni. lu tolong kowtim skit kat dia. hehehe

anyway.. thanks to u cik panadol 4 this n3. jasamu dikenang. hikhik

bdk johor said...

nurezzat:
mak ai.! sejuta kali sehari! mmg pecah lar blog wa ni. bkn setakat pecah jer.. abis hangus trbakar. hahaha

nurezzat said...

igt nak dtg 150 juta kali..
eh3 cam lgu fynn jamal lak..
tpi, ponat lah.. hahaha

cik panadol said...

hai...xkan jasa dikenang je bro? xkan xde pape yg lain kot? maher zen ke....hahaha

bdk johor said...

cik panadol:
aiseh lu ni.. benda lain wa bole kasi maa..maher zen tu...(mane wa letak ar.) hahaha

Amirah Adnan said...

Haih..letih2..nk kejo duit raye nih..haha..

nurezzat said...

ngee~ btul3.. mmg letih.. pesaing ezzat sekarang.. cik jue ngan cik mira.. huhuhu =)

kakngah said...

adeh.. semput nk kejar nih!
nk kene cari stamina dulu...

Sophia Rani said...

uishh.. hadiah leh tahan.. tp masa on9 tak lama lak... ngee~

zarra said...

sume ahli GB2MK btanyakn cd maher zain...iye ker miss place...

hrp pagar, pgr x buleh diharap...tu la...msti layan blog pastu tido lmbt pstu x kejut wa kul 5......Alhamdulillah...InsyaAllah...Maher Zain....

bdk johor said...

nurezzat:
kalau letih kita berehat sbentar b'same2 kitkat. hehe

bdk johor said...

kakngah:
hahaha.. rilek kakngah, amik nafas dulu. kalau cenggini wa kena sediakn tong oksigen lar nmpaknye. hahaha

bdk johor said...

sophia rani:
hadiah mmg lumayan..bole wat beli banglo tau. hehe

bdk johor said...

zarra:
aduh..!! komen ni yg wa x tahan ni.wa dh nk mula meroyan dh nih. hahaha. sowi ar cik zarra. hehe

mr.curly said...

ops zarra!!..hal personal jgn dicampur adukkn ye..hahahaha

bdk johor said...

mr curly:
yeah..!! wa sokong lu bro. tugasan antarabangsa jgn dicampurkn ngan hal personal ar cik zarra. hahaha

N@di@ said...

ehh bolh kew walpon kita rfrsh bnyak kali mng xkisah ek jnji uv kita tu naik ek

bdk johor said...

N@di@:
wa xkisah lu org nk bengkokkn ker, tuangkn minyak hitam ker atau nk baling mercun pop2 ker kat blog wa nih. hahaha

miera momo chan said...

pheww..mantop!! tapi member len dah laju la...kena berusaha ngan gigih ni...

bdk johor said...

miera momo chan:
mmg mantop!! lu bole kejar lg la, tp kalau setakat keta kancil baik toksah wa nasihatkn, coz diorg ni guna ferrari maa. hahaha