Monday, December 13, 2010

Harry Potter


ari jumaat lps wa telah di ajak oleh mr curly tgk movie kt d'curve damansara coz dia dpt tiket free mmber dia bg. kebetulan tiket 2 tuk cite harry potter. sblum ni mmg wa bgtau dia wa nk tgk cite 2 kt panggung wayang..tp disebabkn wa slalu bz, xdpt lar wa nk g tgk. mgkin bg lu org cite ni dh basi kn..tp bg wa.. wa x pedulik. dh basi ker, dh kontrobasi ker, wa tetap 'sarang' lu. eh2 silap..wa tetap nk tgk. hehe. so..bile dia offer kt wa..apelagi trus la wa setuju. yela..cite yg wa minat nk tgk. klu lu org nk tau, cite ni dari mula dulu smpai skrg wa xpenah miss. lagi 1.. sbab tiket tu free maa.. sape nk kasi. rugi ar klu xamik. betol x? hehehe.

round2 dulu kt cni.
rase cam kt oversea lak. hehe

aisehmen..bkn cite ni ar. hahaha

haaa..ni baru betol!! hehe



mr curly ni dpt 4 tiket free mlm 2.. tp disebabkn sorg mmber ni xdpt ikut, so trpaksa lar kitorg bertiga jer (ngn mrs curly skali) yg g sane. dia ade ajak jgk cik wani onelove 1nie join skali tp cik wani ni mmber dia pon nk ikut skali. trpaksa lar kitorg menolak permintaan beliau. sori ar cik wani..tiket 4 keping jer, klu mmber lu ikut xkn nk duk kt luar panggung kot. hehe. xpe..lain tahun kita mintak mr curly sediakn 10 tiket ar..leh ajak blogger2 lain join skali. hahaha




pe2 hal wa ucapkn mekasih byk2 kt lu bro coz sudi mengundang wa (ceh!! hehe) menonton cite ni. jgn lupa ar klu lu ade tiket free lg, jgn segan2 tuk m'offer kt wa lg. hehehe


16 comments:

sizuka[Izzati] said...

wahhh syok dpt tgk harry potter free.heeee~

mr.curly said...

orait bro..pasni wa terus beli 1 panggung wayang tuk lu..mau kaa??..hikhik

cena merduwaty said...

alahai bro..wa nak tgok gak..tapi macam tak best lak..sebab harry potter 1 sampai 6 wa belum abes tgok lagi..hahhaha

bdk johor said...

sizuka[Izzati]:
mesti lar syokk.. tiket free maa. hehe

bdk johor said...

mr curly:
peh!! lu nk beli 1 panggung tu? apsal lu x beli jer 1 d'curve, senang wa nk shoping smpai lebam. hahaha

bdk johor said...

cena merduwaty:
ala der.. lu tgk jer. mmg best!! kalau lu blum abis tgk 1 smpai 6, nnti wa citer kn kat lu eh. hahahaha

zarra said...

nasib baik wa x minat citer harry porter.....

Sephi Sephia said...

Tiket free memang best. Kenapa tak bagitau ada lebih satu?
hahaha...
kempunan pulak nak jejak wayang. Dah lama tak buang2 masa macam dulu :(

bdk johor said...

zarra:
ala.. wa tau lu msti suke tgk cite garfield kn! hahaha

bdk johor said...

Sephi Sephia:
laa.. awak pon nk jgk ker tiket free? nnti lain tahun saya bgtau siang2. hehehe
ooo..kempunan eh, itu tak baik utk kesihatan tu. hahaha

Sephi Sephia said...

tulah, kalau ada orang tu cakap siang2, tak kempunan..

p/s : rindu bangat sama celoteh awak. tapi kenapa ya dah tak selalu update blog? terlalu sibuk?
=)

bdk johor said...

Sephi Sephia:
hehe.. dun wori, mmg saya akan cakap siang2 punye. jgn awak takde udah lar. hehe

tu la..agak sibuk skit kebelakangan ini. tapi rindu dgn celoteh saya ker atau rindu dgn saya. hahahahaha. gurau jer.

Sephi Sephia said...

hahaha...
erm...rindu dengan celoteh awaklah. Rindu dengan awak, payahlah hidup saya nanti. Asyik melongoh meleleh air liur dok tenung tuan khemah ni..

=)

bdk johor said...

Sephi Sephia:
hahaha.. ececeh!! ayat cover line lar tu. hahaha

sakdi said...

cantik curly punye rambut hehehehe =D

bdk johor said...

sakdi:
uuui..dia punye rambut mmg cantik. sanggup dia letak rambut dia dlm oven semata2 nk jd cenggitu. hahaha