Wednesday, November 9, 2011

Keputusan Bolasepak Sukan Sea Malaysia lawan Thailand


(Kredit)


As salam semua. Salam AidilAdha wa ucapkn jika belum terlambat lagi.

Petang tadi wa tengok perlawanan bolasepak Sukan Sea 2011 Malaysia lawan Thailand kat tv. Pasukan Malaysia menang perlawanan tu 2-1 tapi bagi wa keseluruhan pasukan Malaysia mengecewakan.


Pasukan Malaysia
(Kredit)


Dalam perlawanan bertaraf antarabangsa.. bukan Liga Malaysia ar, kalau pasukan lu lepaskan banyak peluang menjaringkan gol.. peluang untuk pasukan lu KALAH adalah tinggi. Nasib baik pasukan Thailand kekurangan sorang pemain. Kalau tak, silap2 diorg yang menang.

Lu orang tak tau macam mana perasaan wa bila tengok perlawanan tu. Nasib baik TV tu harganya mahal. Kalau setakat beli RM10 dapat dua.. dah lama wa campak. Tak pun wa kasi karate atau flying kiss kick tv tu. Baru padan muka wa.

hahahaha...


6 comments:

Melati Qistyna's Mummy said...

haih, tp menang, wa suke... smg dorg perform next game... :)

Alin Marlini said...

semangat...

Anisa said...

kalau bab bola dan yang seangkatan dengannya, dia memang semangat meluap2... kita lalu tepi pun dia tak nampak....hahaha

bdk johor said...

Melati Qistyna's:

ooo menang lu suka lar. kalau kalah mesti lu tak suka. hehe

bdk johor said...

Alin Marlini:

semangat bola katakan. tidur pun peluk bola tau Alin.
hehehe

bdk johor said...

Anisa:

Hahaha.. bukan setakat semangat meluap2 jer, saya dah rasa nak masuk padang jer gantikan diorg. Geram tengok cara diorg main.

Erm..jangan kata awak lalu tepi jer saya tak nampak, kalau awak depan saya pun tetap tak nampak jugak.
hahaha...