Tuesday, October 11, 2011

Laptop Budak Johor Kena Rampas??


Gambar Hiasan
(Kredit)



Argggghhhhh.. apa salah wa? Apa yang wa dah buat sampai laptop wa kena rampas? Ni yang wa hangin satu badan ni.

Wa takde buat apa2 kesalahan pon. Adakah wa belot pada ejen2 CTU yang lain? Takde lar pulak sebab wa ni ejen yang berdedikasi, bersopan-santun, lemah lembut (dengan gaya macam dalam citer 'syurga cinta'. hehe) dan murah hati.



Adakah wa geng dengan pengganas? Itu pun tak betul jugak sebab wa ni tak suka pada keganasan.( chewah.. dialog macam citer Azura pulak!) haha.

Sebenarnya takde apa2 pon yang wa buat sampai laptop wa kena rampas. Saje jer bikin gempak! hehe. Laptop wa tu wa hantar repair kat Hewlett Packard (HP) service centre Bukit Damansara. Tapi memang kena rampas.. rampas secara rela hati dengan awek HP tu. hehe.


HP Bukit Damansara

Dia bagitau wa punya data2 kat dalam tu akan dipadamkan semuanya dan reinstall balik. Ini semua sebab dah kena virus tahap kronik ni. Bukan virus selsema burung atau virus kencing tikus ar. hehe. Jadi.. sebelum wa serahkan laptop wa tu (3 hari kena tinggalkan), wa dah keluarkan semua fail2 penting kat dalam tu termasuk lar fail2 skandal wa dengan Natalie Portman, Jessica Alba, Keira Knightly, Beyonce, Jorja Fox dan Megan Fox. Kekasih gelap wa?? Ooo itu wa dah simpan tempat special punye! Nak tau kat mane? Kat dalam hati wa lar. Hahahaha..


12 comments:

GematriA™ said...

bhahahaha..
baca dari tajuk smpai setengah entry wa dah rasa cemas.. smpai bawah skit rasa mcm mau mencarut plak kat lu.
cis..

cik sakdi said...

mak aih bro. ayat nak gempak kan. bak sini gua rampas laptop lu. haha

mamaNoriz said...

la, abis la pasni tersebar video terlampau budak johor...

hahahaha

salam kenal, sudi folo ?

Isteri Encek Bard said...

waaaaaaaaa wat seupen jer

bdk johor said...

GematriA:

hahahaha.. rilek ar bro.
sesekali nak kenakan lu. hehe

bdk johor said...

cik sakdi:

ooo.. nak rampas laptop wa eh.
cis..! hadapi silat kuntau kekasih gelap wa dulu. hahaha

bdk johor said...

mamaNoriz:

tu lar pasal. wa takut lu yang jadi supplier pulak nanti. hahaha

cis!! gelak sakan nampak!

Salam. sudi-sudi.

bdk johor said...

Isteri Encek Bard:

Rilek ar IEB. hehe

Anisa said...

hahaha...
luculah entry kali ni. Mula-mula baca suspen juga tapi dah hujung-hujung tu kelakar benar...

bdk johor said...

Anisa:

hahaha..
sori ar, terkenakan awak pulak. hehe:)


p/s: kenapa ar.. selalu mengharapkan awak muncul.

Anisa said...

hmm...manalah saya tahu?
kenapa... itu kena jawab sendiri... (sambil angkat2 kening)

bdk johor said...

Anisa:

lihat jer nama awak.. tiba2 jer bersemangat. macam ada magis.
Senyum..(lama2)