Monday, May 9, 2011

yahuuu..!! team favourite wa juara liga.





Scudetto Italia





kali ni wa nak citer pasal bola. wa tau..mesti ade yang tak minat kn. terutama sekali org pompuan. yela..nak buat camne, dah ini jer sukan yang wa minat. takkan wa nak buat citer wa memasak, menjahit baju, buat cheese kek.. tak pun buat senamrobik (cha..cha..cha. hehe) pulak. mesti lu org gelak punye. haah tengok!! belum ape2 dah gelak sakan nampak. kena bako kang! hehe.






team Johor. eh silap lak!!, team AC Milan. hehe
(kredit)




ok.. team yang wa maksudkn mesti lar AC Milan. wa ade citer pasal first game diorg kat sini dulu. AC Milan berjaya menjadi juara Serie A iaitu liga Itali. atau pun 'Scudetto' cakap org sana. chewah!! macam wa duk sana pulak. hahaha.




walaupun seri lawan team AS Roma pada 8 Mei lalu.. tapi dah cukup untuk diorg jadi juara. fuhh!! bangga betul wa. lagipun wa dah janji kat diorg.. kalau jadi juara liga, wa akan buat rombongan untuk diorg melawat kilang Mamee kat Melaka. setiap sorg pemain..akan dapat 3 bungkus mamee untuk diorg bawak balik Itali!!





gambau google





(jangan marah ar org melaka)


hahahaha


8 comments:

mr.curly said...

ai sedare, ni mcm bole dtgkn kemarahan ni..wa repot kt laling kanggg..hikhik

tahniah bro!!..tp bkn team ni ke yg dihumban ke dlm lubang jamban oleh team spurs wa mase liga juare2 dlu??..hahaha

bdk johor said...

mr curly:

hahaha..
aiya.. wa mintak maap zahir tak terucap ar kat laling lu. hehe

ai bro.. main kasar nampak! hehe. Hero kalah dulu bro. cam citer hindustan. hahaha

Puteri Kasih said...

ok tak gelak-gelak...takot kena bako...hahahah

bdk johor said...

Puteri Kasih:

bagus2..!! lu mesti kena dengar cakap bos. hehehe

Ini Kisah Tia said...

ala deeee . wa tak minat bola . hehe . tapi takpa , wa support dari tepi2 je lah ye ;)

bdk johor said...

Ini Kisah Tia:

lu tak minat bola eh? mesti lu minat main congkak kn! hehehe

bagus2..wa lantik lu jadi chief supporter wa ar.
hahaha

Bro Framestone said...

salam budak johor...

jangan lupa daftar dekat 1tube.my vlog hari tue dah siap..

lepas daftar just inform bro.. coz kami nak uploadkan under nama akaun budak johor...

pe2 nnti inform bro.. bgtau juga pada curly.. if die terlepas pandang :)


Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

mushroom said...

cayalah acm!