Monday, May 16, 2011

Sweetie Cheese DiEskot Oleh Ejen CTU. hehe







Kali ni wa nk citer pasal bisnes member wa ni. Dia ade promot sweetie cheese dan akan delivery mane2 customer yg order kat dia. Tapi penghantarannye area lembah klang je lar. So.. bagi menjamin mutu sweetie cheese tersebut, member wa telah melantik wa utk meng’eskot’kn cheese tersebut. Bukan ape.. diorg sendiri tak caya ngan diri diorg, mane lar tau buatnye diorg ngap sendiri cheese tu, naya jer kang!! Yela.. sampai2 jer kat customer, tinggal bekasnye ajer. Hahaha








So.. sebagai bekas ejen CTU (ceh!!) wa pun menjalankn tanggungjawab wa bagi memastikn keaslian, ketulenan cheese tu terpelihara dari anasir2 yg tak dijangka. Hehe. Wa takde kompromi maa pasal hal2 keselamatan cheese ni. Buktinye ade dibawah ni. tengok!! betapa gumbira nye diorg. So..check it out!!








Gambar2 diatas bersama dengan blogger misz-ella@kakchik. walaupun dah 2 kali jumpa, baru malam tu wa dapat ambil gambarnye. kakchik ni memang ngam lar 1 kepala dengan kitorg. bole layan peel giler2 kitorg ni. kalau tak pecah perut ketawa memang tak sah. hehehe. lagi 1, siang atau malam kakchik memang maintain cun. (chewah!! bodek nampak.. hahaha). ala.. bukan selalu kn kakchik, kn..kn..kn! hehe












Gambar kat atas ni pulak adelah blogger zanaishi. kakaknye lindarahim yang order. pasal duk jauh.. dia suruh lar adiknye zana ni yang ambilkn. erm.. manis orangnye, orang melaka. hampir tergoda lak wa. hehe. (ishh!! tak boleh.. nanti ade orang melaka jugak marah kat wa. mau dia perambat dengan tali pinggang besau.!! hahaha).

20 comments:

LindaRahim said...

menanges tgk gambar tigo kopeng tu...hihi...

kakchik@ella said...

waaaa .. tak sangka lu tukang escort. hihi

Zanaishi said...

ini semuo kaklong nyo pasal.......

bdk johor said...

LindaRahim:

jangan kata menanges, meraung kalau tengok. hahaha

bdk johor said...

kakchik@ella:

mesti lar kakchik.. tu pasal kakchik dapat cheese tu dlm keadaan elok dan sopan santun jer.

kalau takde eskot, mau cheese tu bertukar jadi cekodok. hahaha

bdk johor said...

Zanaishi:

a'ah kn zana!! ni semua kaklong punye pasal kn..kn..kn!hehe

lu jangan risau.. nanti wa bagi satu kat lu. selama ni lu amik bau jer cheese tu kn. tak dapat nak ngap!!
hahaha

cik panadol said...

lu kalo eskot g jumpe customer pompuan, muda dan single lu suka la ek...mentang2 la customer mamat tu dari kalangan perempuan, wanita dan mak-mak org....

cube kalau customer tu lelaki, takkan hingin lu eskot kan.....

p/s:-
lu dah sangkut ek....
wahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

lagenda said...

wahhhh..tiba mak rasa dlm ati lu ada taman beb! ekekeke..

mr.curly said...

jgn kate taman je mak..air pancuran pun ado tu..hikhik

p/s: tula, xsia2 lu ikut wa bro..hehe

Puteri Kasih said...

wah meriahnyer penghantaran sweetie cheese...hehe

bdk johor said...

cik panadol:

ai cik panadol..gelak sakan nampak!! huhu

kalau customer laki, diorg tu semua pandai jaga diri. hehehe

p/s: hahahahaha

bdk johor said...

lagenda:

amboi mak.. mengata den ye. cis3!! hehe

bdk johor said...

mr curly:

ooo.. lu dh berpakat2 ngan mak ar. wa dh standby mancis nak kasi bako ni. hehehe

bdk johor said...

Puteri Kasih:

jangan kata meriah jer, dah macam pesta jom heboh pun ada tau. hahaha.
amacam..nak join ker?? hehe

Kakzakie said...

Nakal kamu nie ye....
Jumpa teman memang seronok kan.

bdk johor said...

Kakzakie:

hehe..takde lar nakal Kakzakie, cuma naughty jer. hahaha

memang seronok sangat jumpa teman2 ni. hilang lar stress jap. hehe

dwaty said...

bila bizness dah maju... luaskanla penghantaran ke putrajaya... hehehe.. bleh aku tolong beli... hehehe i like cheese...

bdk johor said...

dwaty:

ooo.. u like cheese eh. i like u. Opss..tersasul lak. hehehe.

setakat putrajaya tu no hal lar dwaty. tu tempat kitorg main galah panjang dulu tau. hahaha

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

Pehhhsiap escot kan....mesti sodap habeshhh...chesss...ches...yemiiiii...

bdk johor said...

Mya El Qayreena:

memang lar sedap Mya. kalau tak.. wa takkan eskot punye. hehehe