Sunday, May 22, 2011

Ahli Kumpulan Slam Yg Tak Dikenali Selama Ini.









sebenarnye bukan wa saja yang terqezut, mungkin lu org jugak. selama ni rupa2 nye group Slam ade sorg lagi ahlinye. ape2 hal baca sampai habis dulu k.



ahli ni memang tak nak dikenali. banyak belakang tabir jer. tapi peranannya amat penting. kalau dia takde.. Slam tak boleh buat show. dia pun naik pentas jugak.. tapi naik pentas hanya nak angkat2 barang je lar. hehehe. lagi satu.. dia ni pun diberi peranan sebagai back up music. so kalau lu org ade dengar bunyi tabla ker atau bunyi2 yg ganjil dalam lagu2 Slam, tu bunyi yang wa mainkan lar tu.


hahahahaha..




ni lar dia ahlinye.

yg kat belakang tu wartawan huzz standby nk interview wa. hehehe





sebenarnya penyanyi idola wa ni si zamani, wa jumpa masa dia buat persembahan kat Finas dulu. suara dia.. pehh!! tetap maintain merdu macam dulu jugak. cuma wa lar yang banyak rosakkan kemerduan suara dia dengan masuk sebagai penyanyi latar. ape tak nyer..dia nyanyi lagu slow rock, wa g bantai lagu zapin. takpun lagu enjit2 semut!. rosak program!!



wuahahahaha..!!

16 comments:

Puteri Kasih said...

la ingatkan betul ada ahli baru..hehe

saya memang minat dengan suara zamani sejak time sekolah lagi..best giler suara dia kan..lagu-lagu kumpulan slam pun memang best

Jom segmen saya...tutup malam ni :)

cik panadol said...

Sekali rayuan di puncak genting hilghand daa....

mr.curly said...

ai bro..dlm bgambo pn sempat lg raba2 blkg nmpak..hikhik

tikin said...

aceceh..kalo lu yg main gitar,,alamatnye pekak la telinga orang yg mndengarnye..ekekekekeke :P

bdk johor said...

Puteri Kasih:

chewah.. minat dengan suara nye ker atau dengan org nye? hehe

memang best lagu2 dia. tapi lagi best kalau lu nyanyi sikit lagu dia. ce nyanyi.. ce nyanyi! hahaha

bdk johor said...

cik panadol:

aisehmen!! lu ni tau jer lagu yang wa minat tu ek. hehe

bdk johor said...

mr curly:

ceh!! itu kan tangan lu.betul tak? hahaha

bdk johor said...

tikin:

peh!! gelak ngutuk nampak!! memang nak kena bako telinga lu ni. hehe

wa terer lar main gitar. tapi gitar mainan je lar. hahaha

cik sakdi said...

ceh, ingtkan betul la ade orang angkat2 barang2. haha. hari tu karoke lagu slam, kurnia,, peh dah mcm zamani gua. hihi

bdk johor said...

cik sakdi:

hahaha..
ooo.. lu karok lagu kurnia eh. cuba nyanyi sikit! mesti zamani tangkap nangis kn!! hehehe

diana said...

betul ke dia kurus sangat??
sekarang kurus lagi tak??

bdk johor said...

diana:

dia memang kurus tapi takde lar terlalu kurus sangat.

Puteri Kasih said...

Minat dengan lagunyer dan juga orangnyer...aiyak kantoi..hahaha

Kalau saya nyanyi kang tsunami melanda malaysia pula...huhu

bdk johor said...

Puteri Kasih:

ooo.. lu minat ngan zamani eh. takpe.. wa bole kowtim ngan dia suruh jumpe lu. hehe

kalau cenggitu, baik lu lupakn niat murni lu tu nak nyanyi.
hahahaha

Onitsuka_hana said...

hana minat lagu2 slam.. da rentak slow da rentak laju..

Amirul Amri said...

uih itu hari wa cuba karok lagu zamani mentari muncul lagi..wa cancel nyanyi, wa duduk balik dengar lagu tu suara zamani je..wa Xnak nanyi sbb wa takot rosakkan lagu tu..ape pon mmg layan la..