Wednesday, April 13, 2011

bukit tinggi. part 2


ok.. wa sambung lagi citer bukit tinggi. sebelum tu wa nak bagitau.. lu org dikenakan bayaran RM12 utk dewasa dan RM8 utk kanak2 kalau nak masuk kat kawasan Colmar Tropicale. wa memula hangin jgk, takkan nak amik gambar kat situ pun nak kena bayar!. tapi disebabkan awek yg jaga tiket tu cun.. tak jadi lar wa nak marah. hahaha.




masing2 dh ade pengalaman menembak dlm kumpulan gagak hitam dulu. hahaha


kali ni kitorg ke Japanese Garden lak. tapi kena daki bukit pulak tu. aduh!! nak tengok taman jepun pun nak kena mendaki ker? memang semput lar kitorg semua (member2 wa lar.. wa ok ajer! hahaha). ape lar org jepun ni.. lain kali buat lar taman tu rendah2. senang kitorg nak terjah! hehe.




ok.. jom layan gambar sebab ade org nak tengok gambar lagi. hehe


ait!! kat sini pun nk kena tol ker? memang nk kena bako mamat ni. hahaha




camne! nak lagi ker? ala.. udah2 lar tu ek! hehe


10 comments:

Myss Irah said...

waa..bergambar sakan ea..^^ shantekk2.. =)

bdk johor said...

Myss Irah:

takde lar bergambar sakan, cuma gila bergambar jer. hehehe

ctpayong said...

pecah perut kakct nengok gaya memasing 'menembak'. binatang yg mati tu bukan kena tembak tapi mati ketawa lawak terkejut dengan ghaya kamu org.

mesti enjoy kan kat sana.

nnt dtg kebun kakct belajar menyumpit plak.

jue said...

bestnye...nk pg gak la nnti

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

mahalnyer tiket?adehh tp tg share sini..saya nak giiiiiiiii

bdk johor said...

ctpayong:

amboi2 kakct..!! gelak sakan kat kitorg nmpak. memang nk kena bako ni!! hehe

tu kakct baru tengok gaya jer, tapi bila time menembak.. nk tembak gagak, tapi pegi tembak itik pulak. bagus tak kitorg ni!!
hahaha

bdk johor said...

jue:

memang best jue. kalau rase2 nk pegi, jgn lupa ajak kitorg skali tau.
hehehe

bdk johor said...

Lydia Miza:

tu lar pasal.. nk buat camne. kena bayar jgk lar. takkan nk tgk dr luar jer kn! hehe

marina anakcikbob said...

macam bes je g sini..

bdk johor said...

marina anakcikbob:

best giler wa cakap lu. tapi takde lar smpai giler. hahaha