Thursday, November 29, 2012

Baru Betul..





Ok.. tahniah wa ucapkan pada skuad Harimau Malaya sebab menang besar lawan Laos semalam. Ini baru betul2 Harimau.. bukan lagi kucing Parsi. Tak pon macam kucing yang kat atas tu. Hehehe.

Nampak gaya.. team kita ni kena kritik baru menang besar. Aduhhh.. payah lar macam ni. Tak kan wa kena kritik hari2 baru lu orang menang kot. Penat lar wa nak menaip selalu. Tapi kalau ada sesiapa yang boleh take over tempat wa.. wa akan bagi lu orang hadiah. Hadiahnya ialah penginapan 7 hari 7 malam di rumah sendiri. Hahaha..

Pastikan ar.. lu orang (Harimau Malaya) menang lawan Indonesia sabtu nanti. Tengok lar kalau wa ada masa sebelum game nanti, wa akan kritik sikit kat lu orang. Hehe. Wallaweii.. kena lar kritik sikit supaya lu orang boleh tingkatkan lagi permainan tu. Tajamkan lagi sepakan kaki kiri tu. Jangan jadi cam Fernando Torres udah ler.

Oleh kerana lu orang dah menang lawan Laos.. wa akan bagi hadiah seperti kat bawah ni sorang sebungkus. Cukup tak?? Kalau tak cukup jugak.. lu orang boleh datang Melaka kasi borong habis.!!

Hahaha..





Lets Pray For Gaza

2 comments:

Cik Yaya said...

apepun sokong Malaysia..
hrp dorng ble lakukan yg tbaik.. ^_^

-komen dari orang xminat bola-

ài ní zá said...

Kejap... ape kaitan dengan Melaka?
haha..