Sunday, February 5, 2012

Apsal Takde Semangat Ni..!



Lama dah tak update blog ni. Bukan apa..bila nak taip jer terus blur. Tak tau nak taip apa. Semangat pun takde.. idea apa tah lagi. Tapi.. bukan merajuk ar. Hehe

Aduhhh.. apsal lak takde idea ni. Ok.. tarik nafas panjang2, pastu lepaskan. Tarik nafas... lepaskan. Aiseh.. dah macam sesi senamrobik lak. haha.

Pejamkan mata.. tenang dan lapangkan fikiran sambil ingat bunyi2 ayam itik kat kampung. Hehe. Pejam mata sekali lagi dan cuba cari inspirasi. Haaa!! dah jumpa!. Dah nampak manusia beku kat situ. Hehehe.

Ok.. apa kata kita tengok gambar2 kat bawah ni ek. Saja untuk segarkan minda. Gambar ni wa ambil dari Encik Google. Tak boleh letak gambar banyak2 sebab nanti ada orang marah. Hehe. Wa banyak ambil dan ikut nasihat dia macam kat sini. Mungkin siapa yang dah biasa ngan blog wa, nampak perbezaan dari dulu sampai sekarang.

Ok..jom layan!











Hahaha... pandai ker lembu tu baca! Lembu educated agak nye! Hahaha..

9 comments:

Anisa said...

Alhamdulillah.
Saya ingat awak nak terus merajuk dengan saya. Setidaknya saya tahu, saya tetap ada seorang rakan di setia di sini.

Terima kasih.
Rasa macam dah berkurun tak ketawa bila baca post dekat sini...huhuhu

bdk johor said...

Erm.. takde lar. Saya banyak ambil nasihat2 awak. Terima kasih sebab sudi lagi berkunjung disini dan tetap setia macam dulu.

Jangan takut kalau awak nak ketawa. Bukan ada orang dengar pun. Hehe. Tapi..jangan pulak ketawa tiba-tiba depan orang. Masalah tu. Hahahaha..

Drakula Comel said...

terbaek la pic..miera ucpkn abg tros ade smngt tuk blogging ekk..chaiyok2

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

salam..amboi lama menyepi ek?

restoran perasan sedap tu klu saya mmg tak berani nk mkn situ kot

Melati Qistyna's Mummy said...

Ahahaha.... Rasa ketat otot perut wa... Keh3x....

Mak lagenda said...

Itu kija penjual gadis ada kosong lg ka bro??

Kah kah kah..

P/s: Pasni jgn lupa open table kat restoren perasan sedap tu yeh!!

Aida Omar said...

Jangan berhenti dari berblogging nanti ramai yang rindu.. :) gambar tu..haha. kesian kuda tu sampai terangkat dibuatnya.

cik sakdi said...

hahaha tu la pasal, mcm la lembu tu tau kan org xkasi dia masuk hahaha

izan mama mia said...

hahahah...lawak tgk gambar tu....
first time singgah sini... :)