Thursday, January 13, 2011

thank you Nuffnang!!


tima kacehh.. arigato wa ucapkn pd mr nuffnang sbb bg 4 tiket free (citer tiket free lg... jgn marah ar. hehe) sempena besday wa tempohari.



4 keping tiket yg wa dpt ni wa boleh tonton diseluruh pelusuk dunia (ewah!! melampau lar pulak. haha) yg ade panggung TGV. yg bestnye wa boleh tgk citer ape yg wa nk tgk sbb kt tiket tu xde nyatakn hanya tajuk ape yg wa bole tonton.


ok.. tp bukan bole sebarang jer wa terjah panggung. kt tiket tu dia dh bg syarat2 sblum wa msuk panggung. firstly wa kena 'mtk izin atuk nenek..cucu tumpang msuk eh'. hahaha. salah lar..bukan tu. kt tiket tu dia bgtau x bole couple seat (xbole msuk berdua jer). maka secara otomatiknye wa kena bwk geng. bukan geng bas sekolah or geng 606 ar. hehe. wa kena msuk empat2 org skali sblum 15 Feb 2011. dan jgk tiket tu bukan utk tayangan 3D.



sebenarnya mmg ade niat dihati wa ni nk ajak lu org tgk movie ngan wa tapi.. ade tapinye.. wa dh diberi warning oleh ahli2 kelab yg lain. diorg kate kalau wa ajak org lain maka wa akan dipanggil menghadap Lembaga Displin ahli2 kelab. hukumannye wa akan digantung keahlian selama 3 tahun dan kerja berat!!. huhu. itu xpe bro..wa xkisah. yg wa x tahan tu, hukuman tambahannye wa kena bersihkn tiap2 umah diorg trmasuk umah kecik yg dibelakang tu. pehh!! tu yg wa x sanggup tu. wa rase lg suci murni kalau wa bersihkn hentian bas batu pahat tu dari bersihkan umah diorg. hahaha


pd seseorg tu..wa mtk maaf ye sbab trpaksa bukakkn citer dpt tiket free ni lg. lu tentu fahamkn wa maksudkn sape. sori ar.. hehe. lg 1.. wa tgh pening skrg nk tgk citer ape ni. lu org bole cadangkn x kt wa citer ape yg best2 kt panggung?


ok.. tima kasih daun sireh pd nuffnang skali lg. kalau bole bg lebih2 lg tiket g genting lak. bole wa main roller coaster kt sane. yihaaa!! genting...wa dtg!! opss.. terover pulak. hahaha.

14 comments:

Melati Qistyna's Mummy said...

huish, mmg la lu nyer sambutan sebeday sebulan.... erkkk tp kan wa rasa cm dh lebih jer sbulan :P

mr.curly said...

INGAT !!! tiap2 sepurname lu musti bwk ank lu main dgn ank wa ... INGAT !!! AHMADDDDD ALBABBBBB !!! ... ( maybe tu la hukuman yg lu kono kalu lu bg tiket tu kt org lain )..hehe

phreak-id said...

Wa. baru nak berlakon jadi perempuan cantik mau ikut lu. Sekali lu cakap geng baju merah lu dah book dulu.. hahaha

Terbaru > If I Were the Green Hornet > Tahniah Dr Rozmey > Tukar Banner/Link Dengan phreak-id

cik panadol said...

wa suggest lu patot g tgk citer "AKU MASIH DARA"....kn lu dari aritu lg nk tgk....dah ade chance ni, g la tgk....

Sephi Sephia said...

mantap seh denda tu.
bagus apa?
hahaha...

bdk johor said...

Melati Qistyna's:

kn wa dh ckp.. smbutan nye mmg sebulan maa. hehe

bdk johor said...

mr curly:

cis!! wa kena jumpe jin ker bro sebagai hukuman wa.? huhu

bdk johor said...

phreak-id:

jangan bro.. diorg lg ganas dari yg kat thailand tu. hehe

bdk johor said...

cik panadol:

ayak!! ade ker wa yg hencem ni nk tgk 'aku masih dara'. ape barang citer tu... hahaha

bdk johor said...

Sephi Sephia:

amboi awak.. gelak sakan nampak!! memang bagus, tapi yang terseksa nye nanti saya. huhu

Aki said...

wah,..best nya,.nak jugak!

bdk johor said...

Aki:

memang best.. tiket free, ape yg x bestnye!! hehe

░♥si lampu neon♥░ said...

jom pegi green hornet ari isnin =)


Check it out Entri Paling Best !
# Keputusan Sekolah Berasrama Penuh Tingkatan 4, 2011#
# Suntik Tattoo Dalam Mata !! #
# Awek Pakai Magic Cup Kencing Berdiri ? #
# Lelaki Bodybuilder Bukan Pilihan Aweks. #
# Hari Thaipusam #

bdk johor said...

si lampu neon:

jom g skrg. eh!! ari isnin ker? laa..wa ingat kn skrg. hehe