Tuesday, January 4, 2011

Hepi Besday to Bdk Johor


Alhamdulillah.. ari ni 4 Januari dpt lar jgk wa myambut besday wa yg ke 18 tahun (cet!! piiirahhh. jgn prcaya) hehe. Syukur wa rase kerana diberi peluang utk terus mengenali dunia ini. sbenar nye.. mcm2 ragam yg wa dh jumpe sepanjang hidup ini dan mcm2 kisah yg wa dh tempuhi. Manis ker, pahit ker, masam ker, masam2 manis ker or 3 rase (mcm lauk ikan plk.. hehe) sume wa dh rase.



dan yg paling wa bersyukur, wa dianugerahkn kwn2 yg sentiasa mberi sokongan wktu wa susah atau senang. itu sbenar nye dh cukup bermakna bg wa. thanks to u all. Allah saje yg dpt mbalas nye.


harap kita sume friend forever ek!




psst: sori lar kalau entri wa ni agak skema atau touching ek.! hehe

11 comments:

ADfeez said...

wa... besday dak jhr lah!!! da tua kot.. ekekek :P
jgn mrh naaa....


♪Happy Birthday To You♪♫•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•♫♪ Happy Birthday ToYou♪♫•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•♫♪Happy Birthday To You ♪♫•*¨*•.¸¸♥¸¸.•*¨*•♫♪Happy Birthday To You♥ ♥ ♥ Happy Birthday To You....wish all happiness & great in urlife...:D ♪♫•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•♫♪

mr.curly said...

wa n laling wa, agong n permaisuri agong nk ucapkn.. HEPI BESDAY !!!

Ellen said...

Selamat Besday adik Johor..aik nama baru ker...apa pun semoga murah rezeki dan maju selalu..ahaks!!

cik panadol said...

happy birthday bro...

wa ada hadiah spesel punya bagi lu utk bestday lu tahun ni...

wa akan hantarkan seorang cewek lombok untuk lu!!!

ini balang haa manyak cun, manyak mantap...harap lu terima cewek tu dgn hati terbuka....

Lagenda said...

Hepi besday to youuuuuuuuu...

Moga pnjg umo, murah rezeki dan dipercepatkan jodoh lu yek..kihkihkih!

phreak-id said...

hallamak bro. 18thn? samalah kita. hahahaha

Terbaru > Selamat Bersekolah > Apa Akan Jadi Pada Nuffnang di 2011? > Tahniah Kepada Juara AFF Suzuki Cup 2010 : Malaysia (PM Umum Jumaat Cuti Umum/Rio Ferdinand Ucap Tahniah)

Scarlett O'Hara said...

Sengri kuai le!!!! (happy birthday le tu) Moga panjang umur dan murak rezeki.Lebih kurang sama je ye birthday kita.

miera momo chan said...

samat hari tua! ^^

zarra said...

hepi besday boy....
moga murah rezeki, sihat tubuh badan,panjang umur n cepat dpertemukan dgn cinta sejati.....huhuhu.....

kakngah said...

happy birthday bro!

ada apa pada usia
hanya sekadar angka
janji muka dan jiwa
muda belia sentiasa

Sephi Sephia said...

Alamak!!!!!!
Minta maaf wahai sahabat. Saya tak online nyris seminggu. Asyik auto-publish saja.

Selamat hari lahir ya Mr. Jef. Semoga panjang umur, dilimpahkan rezeki, ceria selalu dan disempurnakan segala dalam hidupmu. Umur dah berapa ni? 18 atau 81...hehe

Apa dah jadi dengan follower? Pakai new address ya?