Wednesday, October 6, 2010

Jamuan Raye

Utk n3 kali ni wa nk citer pasal jamuan raye kat opis wa. sebenar nye kalau lu org nk tau, wa ni masih lg dlm mood raye tau. ok ape.. raye kn sebulan. caller ringtone utk hndphone wa, wa saje jer biarkn lagu raye lg. hehee. mmg tiap2 tahun kitorg akan buat jamuan ni di opis. kalau nk buat kat hotel.. jawabnye bengkok lar bos wa tu. jgn kate bengkok, pecah poket seluar dia. hahaha. (sori bos.. terkutuk plak. hehe) kitorg ni dh mcm 1 family dh. susah senang bersama. tapi bagi wa time senang je lar sama2, time susah.. wa menyorok dulu. hahahaha.



sebahagian staf opis wa


menu yg sempat diorg masak kt umah

ececeh!!..jgn gosip ar, tu lady bos wa

ni lar hulubalang opis wa. yg pakai kemeja tu big bos.

(bos.. spoil lar bos ni pakai kemeja. hehe)

4 comments:

cik panadol said...

encik bos nampak hensem la.....

ni nada ayat mengampu bos supaya selalu bagi bonus kt lu...nnt leh wa buat n3 "Terima kasih daun keladi" lagi kekeke....(huh mendalam maksud ni......)

Aniza said...

hahaha...
mana boss?
nak laporkan yang sorang staff dia suke kutuk2. tulun potong gaji dia boleh?

Melati Qistyna's Mummy said...

weh apesal lu eksen amek gambo cm x sudi mkn jer, lau off frame lu la org kuat makan kan??? hahahah, kaver2....

bdk johor said...

cik panadol:
bos wa nmpk encem? lu kalau nk no tepon dia wa leh bg. ckp jer ngan wa. hehe

aniza:
ooo.. lu nk repot kt bos wa lar ni eh. mane bole.. wa dh kowtim ngan dia dh. hahaha

qistyna's:
lu ni dah tau wa kuat mkn diam2 udah lar. dlm gmbar tu mmg wa tgh kaver lar tu. kalau x.. dh lame wa terjah makanan tu sume. hahaha