Monday, September 6, 2010

Selamat Balik Kampung


skrg ni wa tau lu org mmg dh x sabar2 nk blik kampung kn. kire kalau wat keje tu mmg dh xde mood dh. badan jer kt opis or tmpt keje tapi hati dh kat kmpung dh. (same lar cam wa..hehehe). kalau lu org nk blik kampung, mane yg drive sendiri tu..wa harap lu org berhati-hati ek. biar cepat asal selamat.. eh2 silap, biar lambat asal selamat. hehe. jgn nk ber 'race2' pulak. kalau nk race jgk, jgn lupa panggil wa tau. wa pon nk join maa.. hehehe

11 comments:

mr.curly said...

selamat hari raye bro!!!

chibiehazs said...

haha.. sy mmg da de kat kg tiap2 ari dah.. hehe..

to yg balik kg.. hati-hati la memandu ek.. bawak laju2 sket yer.. hehe

slamat hari raya.

Onelove...Jambu merah warna said...

blk kmpung ke? bos ckap cuti beku lah ~!!

cik ena merduwaty said...

der..wa kat kg da..ahahhah...selamat hari raya bro...maaf kalao ade terkasar bahasa..tpi mmg agak kasar pun...ahahaha..kalo wa depan orang cakap xde nyer nak cakap macam ni...hahah...sory bro..tpi macam best je bile cakap macam ni...hahahha..

bdk johor said...

mr curly:
selamat hari raye jgk bro. kalau ade terkutuk ker, terbaling mercun kat keta lu ker..wa mtk maaf 3 tahun ar. hehehe

chibiehazs:
bgus lu punye nasihat..bwk keta laju2 eh. wa xsuke pada kelajuan. wakakaka!!

oneLove:
aahh x kire!! bos x bagi cuti, wa cabut jer..hahaha

cik ena merduwaty:
ooo lu eksyen eh dh ade kat kg dh. tapi betul cakap lu.. lu bukan terkasar jer, tapi terganas n terlaser skali. hahaha. xpe der..sori lu diterima. hehe. wa pon mtk maaf kalau ade terkasar jgk eh. sori der, 0-0 ar.

cik ena merduwaty said...

wa ganas?laser?hahaha..lu xjumpe wa dpn2 der..wa cakap beralas..jalan kepit jer der..hahaa..rmai nk wat menantu nih..ahahah..

bdk johor said...

cik ena merduwaty:
yeke der.. wa takut kalau wa kat dpn lu nnti, lu bertukar jd incrdble hulk pulak. hahaha

Aniza said...

Salam

Selamat Hari Raya, maaf zahir batin sahabatku. Actually, ada nama yang lebih baik tak untuk saya panggil?

TQ selalu singgah dan tinggalkan komen ye :)

cik panadol said...

selamat hari raya bro...maaf kalo ada tersalah kata, terkutuk-kutuk...mulut wa memang puaka sikit kadang-kadang tu....tp hati wa banyak baik hahaha....

jemput datang umah...urm kampung ye!

azmihamin said...

selamat hari raya bro :)

jawa.totok.di.bumi.kiwi

bdk johor said...

aniza:
salam.. Selamat Hari Raya jgk. sebenarnye wa xkisah lu nk panggil ape kt wa. panggil wa jejaka tampan pon xpe. hehehe

cik panadol:
wa pon nk mintak maaf kalau wa ade terkasar bahase ek.

azmihamin:
selamat hari raya jgk bro.