Friday, September 17, 2010

Contest Baju Raya Itik Kejam




yeah..!! sebagai menyahut seruan dari kerajaan, eh2 silap.. seruan dari cik ena merduwaty (hehe) disini ade 1 kontest bagi memeriahkn lagi hari raye ini. untuk maklumat lanjut lu org bole klik saje disini.
  1. Buat satu entri dengan title "CONTEST BAJU RAYA ITIKKEJAM"
  2. Tempek banner contest pada ENTRI dan SIDEBAR sepanjang tempoh peraduan berlangsung dan link banner tersebut pada entri ini.
  3. Upload sekeping gambar korang pakai baju raya yang paling cun hensem meletop kebaboww, tak kisahla raya tahun bile pun yang penting dalam gambar tu mesti ade korang seorang sahaja. Gambar satu kampung taknak eh.
  4. Nak edit sikit-sikit tu bole la.. Jangan edit sampai tak nampak macam manusia sudah.
  5. Tag 3 orang member blog korang (inform diorang sekali tau, jangan tag senyap-senyap pulak)
  6. Nak follow ke tanak follow belakang kira. takde paksaan punya :)



[UPDATED]

Tempoh peraduan sepanjang 1 SEPT hingga 18 SEPT 2010 (sabtu). 2

pemenang dengan gambar paling kreatif akan diumumkan pada 19 SEPT 2010


wa perturunkan disini gambar wa berbaju raye yg x berape hencem tapi kacak lar sikit. hahaha.



yang bakal di tag pulak:


18 comments:

mr.curly said...

terpakse la wa cari gamba wa zaman mude2 remaje yg mmg jd rebutan gadis2 yg mude2 belake tu dulu ye.. hehe

bdk johor said...

piiiirah bro. tapi jgn lupa seluar yg poket L tau bro. hahaha

jue said...

bdk johor jue xde gmbo raya le..slalu kalo raya msti tngkp ramai2..abis cane??hurmmm...

bdk johor said...

ala jue.. bantai jer. kalau xde jgk, baju nak masuk tido pon xpe. hahaha

jue said...

sempat ke??arini da bpe ari bln..xpe jue try cari gmbo pki baju tido..

mr.curly said...

ala jue.. dlu kan lu ade baju ramlah ram yg ade lampu kt dade tu, bedal je laaa.. hehe

jue said...

hahahaha..bju tu exclusive ramlah ram je la yg ade..jue xde..

murnimahyum said...

huhuhu
gud luck~~~

cik ena merduwaty said...

hahaha..gud luck bro..kalo menang tuh share2 la sini sikit yer...hahhaha..

~cik tiram~ said...

gud luck!
hehe..:D

zarra said...

apa ni...dah expired baru ku baca blog lu....wa mmg x online ler di hujung minggu di ari rayeerrrr...gmbar kucin wa pakai bj raye ade ler....wa x suke gmbr2 di ari raya ni...apa x nyer..wa sibuk jadi owang dapur....uuuuwwaaaaa!!!

bdk johor said...

murnimahyum:
mekacih2..

cik ena merduwaty:
hahaha.. wa ingat baru nk mintak kat lu jgk tapi lu lg cepat mintak kt wa ek. hehehe

cik tiram:
thank you2.. arigato! hehe

bdk johor said...

zarra:
gmbar kucin lu tu ok jgk kalau lu bagi. wa rase bole terus jadi juara tau. hahaha.

zarra said...

kucin wa pakai bj mlayu kuning gold,pastu sampin hitam...alamak!!!same tema kalernye ngan lu la brooo...msti instinct samer kowang bdua nihhh....meowwww!!!

mr.curly said...

ish3 bro, kalu wa la kan, dh lame wa wat kain lap kete baju mlayu wa tu ble dgr cik zarra ckp camtu.. haha

bdk johor said...

zarra:
aduhh..! kalau same kaler ngan kucin lu mmg wa xde harapan lar nk jd juara. hehe

mr curly:
aiseh bro..gelak sakan nmpak! ini baju wa..wa punye suke lar. hehehe

Aniza said...

huhuhu...semoga menang!
dah malas nak jont contest lagi...

bdk johor said...

Aniza:
mekasih.. sbenarnye x mgharapkn menang, cume suka2 jer. nape cmtu lak?