Thursday, August 25, 2011

Kek Cadbury - Teringat Pada Seseorang



Cadbury Cake
Gambar Kredit pada http://cutebuttercups.blogspot.com



Hehe.. bagi wa sengih sorg2 dulu. Bukan apa.. masa borak2 dengan member2 wa sebelum ni, diorg tanya kat wa tak nak order kek cadbury ker untuk raya tahun ni. Al maklum lar, raya tahun lepas diorg cakap ada org tolong buatkan kek cadbury untuk wa. Bukan main eksyen lagi wa sampai tak nak pandang kek2 yang lain. haha

Punya lar wa sayang nak perabis kan cepat kek cadbury tu sampai sanggup wa potong nipis2 macam kulit bawang kalau wa nak makan. hehe. Maklum lar kan.. org tu yang buatkan. Kalau bole.. wa nak framekan kek tu letak dalam bilik dok tengok jer. huhu. Tahun ni, tak dapat lar wa nak merasa kek cadbury lagi. Wa ni bukan tak pandai buat kek, memang pandai. Tapi yang heran nya.. tiap kali wa buat kek, bila dah siap jer terus jadi roti kirai. Abis.. camne tu? Pandai kan..! hahahaha (amboi.. lu org gelak sakan nampak! huhu)

11 comments:

lagenda said...

kahkahkah...err..err..mak x gelak!

cik sakdi said...

mak ai,, setipis kulit bawang dok potong.pastu makan sembunyik2. hahah

cik panadol said...

kenangan di aidilfitri ye bro.....adeh yg lepas tu bio le lepas....eceh!!

Melati Qistyna's Mummy said...

Awat x suh org tu buat taun ni?

kakchik@ella said...

cuba lu try buat roti kirai, gerenti jadi kek. hihihi

bdk johor said...

lagenda:

ooo mak gelak eh. nak kena bako ngan mercun pop2 nanti. hehe

bdk johor said...

cik sakdi:

hahaha.. lu ni macam tau2 je lar. makan sembunyik2 tak bagi org lain nampak. hehe

bdk johor said...

cik panadol:

ye betol cik panadol. kasi biaq pi ar. hehe

bdk johor said...

Melati Qistyna's:

tahun ni dia MIA (Missing In Action) lar qis.
hahaha

bdk johor said...

kakchik@ella:

uuuii kalau buat roti kirai, memang jadi kek kak chik..tapi bila baling kat dinding, bukan kek tu yg pecah. dinding tu yg pecah berderai.
hahahaha

fazilzura said...

kenangan hapo le tu ye..

* emmm tingat kenangan makan kek kt titiwangsa ado