Wednesday, July 20, 2011

Hari Try Test Sweetie Cheese.



Sweetie Cheese. Nyam..nyam..nyam!! hehe


Salam semua. Kali ni wa nak citer pasal sweetie cheese (SC) member wa ni. Kira tolong promot kan lar. Dia bagitau wa yang chef buat SC ni nak buat hari untuk sape2 yang nak uji pandu rasa (test) SC dia ni. Bukan setakat SC ni saja yang dia offer, kek2 lain pun ada jugak untuk lu org cuba try test.

Berita baiknya semua tu percuma jer. (chewah.. macam iklan kat tv lak. hehe) Ala..free of charges (FOC) cakap orang Jerman. Haha. Tarikh yang dia nak buat macam kat bawah ni:


Majlis : Hari Cuba Try Test SC
Tarikh : 24 Julai 2011
Hari : Ahad
Tempat : Taman Tasik Titiwangsa
Masa : 5.00 petang



Apa lagi yang lu org tunggu. Kasi serang lar tasik titiwangsa pada petang Ahad nanti. TAPI.. ada tapinya, lu org kena emel dulu kat member wa ni sebelum hari Ahad tu. Dalam emel tu lu org boleh bagi no telefon lu org kat member wa ni kalau lu org Confirm nak datang nanti. Bukan apa.. 20 emel TERAWAL lu org akan dapat doorgift yang chef SC nak kasi. Lagi satu.. kalau lu org tak bagitau awal2 dan terus terjah jer, chef takut kek nanti tak cukup. Nanti susah pulak wa nak terjun tasik tu cari ikan buat lauk. hahaha. Alamat emelnya.. zcurlie@gmail.com. Emel ar jangan tak emel.

Sebelum ni member wa ni cakap sejak dia jual SC ni, banyak feedback yang dia dapat dari blogger2 yang tanyakan ada tak SC yang untuk diorg test. So.. ini lar hari yang patut lu org tunggu2 kan. Rugi ooor kalau lu org tak datang. Jumpa disana nanti ar.

KITA JUMPA DISANA.. SANA..SANA..SAAAANAA!!!!



7 comments:

Nur Raihana Baharuddin said...

namapak sedap..tp sayang..
hana x rety makan cheese la..
=(

RerameUngu said...

okeh..jumpa la disana..hehehe

bdk johor said...

Nur Raihana Baharuddin:

aiseh hana.. memang sedap lar sweetie cheese ni. wa yang cerewet ni pun bila dah rasa..pehhh!!..sedap sangat. cuba lar.

bdk johor said...

RerameUngu:

Oraittt.. Akan ku tunggu.(chewah..macam lagu kump. Candy lak. hehe)

Siti Nasihah Samshuri said...

cheesee! nyummmy

bdk johor said...

Siti Nasihah Samshuri:

ape lagi Siti.. kasi order lar. Bole wa tumpang sekaki. hehehe

fazilzura said...

DAH TEST .. sodappp