Wednesday, July 27, 2011

Hari Mengetes Sweetie Cheese Yang Sedap


As salam semua.. sori lar wa lambat update gambar2 masa hari mengetes sweetie cheese tempohari. Bukan apa..wa ni memang suka buat yang penghabisan sekali. Agak2 orang dah lupa, wa baru buat. Baru lar seronok. hahaha.

Ok.. wa tak mau story banyak2 sebab member2 wa, Mr Curly ngan Cik Panadol dah citerkan. Apa yang wa nak cakap..diorg dah tolong cakapkan dulu. hehe. Kita layan gambau ek.


ni lar chef nye.. manis orangnye semanis kek nye. (bukan bodek ar) hehehe

ni lar camera man masa wedding putera william ngan kate tu.
wa kidnap dia sekejap. hahaha (sila jangan percaya. hehe)


Wa ucapkan terima kasih lar pada yang sudi menjoinkan diri pada hari tersebut walau pun itu bukan majlis wa. Antaranya Rerame Ungu yang paling awal sampai. Oleh kerana dia datang awal kitorg terpaksa mendera dia packing2 goodies. hahaha (jangan marah ye Rerame Ungu.. takut lak nanti dia serik nak datang lagi. huhu). Cikgu Wan, Kecik ngan Fazilzura and family pun ada join sekali. Memang happening dan riuh lar jugak. hehe


dari kiri cepat jalan : RerameUngu, Cik Panadol, Kecik dan Cikgu Wan
(dasat diorg ni.. berdiskusi sampai ke malam. hehe)

Blogger Fazilzura (kanan)



Sekian lar sahaja ek. Mana2 yang rasa gambar dia takde tu wa mintak maaf bebanyak. Bukan apa.. kamera wa tu terlampau canggih sangat. Tak terjangkau blog wa ni nak disiarkan. (gambau blur daa...) hahahaha..



p/s : kemana lar menghilangnya kekasih gelapku ini. dah rindu bangat dah ni. haha

16 comments:

Alin Marlini said...

bestnyer dpt jumpa bloggers..

lagenda said...

MAK SENTAP SBB GAMBO MAK TAKDE!!! eh..lupaa..mak x join yek time tuh..

wakakakaka..

cik panadol said...

lu bila nk buat hari memperkenalkan! hahaahah

takde kne mengena ngn n3 pulak hahah

CouLeur de Chiqu3 said...

pacik..gambo dah haplod...huhuuu...mari2..bile pacik nk belanje SC....hehehe

bdk johor said...

Alin Marlini:

memang best dapat jumpa diorg. pecah usus2 wa sebab banyak gelak. hehe

bdk johor said...

lagenda:

tu lar pasal mak.. puas lar den belek2 kamera ni 3 hari 3 malam cari gambar mak. rupa2 memang takdo. hehehe

bdk johor said...

cik panadol:

memang wa nak buat hari memperkenalkan resipi terbaru wa iaitu MASAK AIR SAMPAI MENDIDIH. ok tak resipi terbaru wa ni?
wuahahaha..

bdk johor said...

CouLeur de Chiqu3:

bagus2! wa terjah umah lu nanti. apa kecik? belanje SC? no hal punye.. tapi lu jauh kat negeri isketambola. camne tu? hehehe

Isteri Encek Bard said...

JELES ....

bdk johor said...

Isteri Encek Bard:

hahaha.. tu lar IEB, lain kali kena berada didalam liputan kawasan.
hahaha

dwaty said...

BESTNYA JUMPA GENG2 BLOGGER...

bdk johor said...

dwaty:

memang best. 'sebab apa saya suka jumpa mereka.. sebab dia bestttt!!
hahaha.

takpe.. lain kali bole lar lu join.

Puteri Kasih said...

sedih tak dpt join haritu :(

bdk johor said...

Puteri Kasih:

tak kisah lar puteri. lain tahun bole lar jumpe kitorg nanti. hehe

RerameUngu said...

ekekek..wa tak serik punya la.insyaallah next time wa mesti join punyeee...wa suke lelepak ngan korang..happening + happoning..kahkahkah

bdk johor said...

RerameUngu:

haa!! itu yang wa nak dengar tu. tima kasih banyak2 join kitorg.