Tuesday, September 21, 2010

Pertemuan Yg Tak Disangka


Ari sabtu lepas, tgh wa sedap2 bwk motor.. wa diterjah oleh sms dri mr curly ajak wa g openhouse umah ms panadol kt batu kikir. apelagi.. wa punye terperanjat smpai tayar depan motor wa terangkat di sbb kn sms yg x diundang itu. hehe. memandangkn wa xde ape2 plan ari tu dan utk keselamatan keta wa jgk (sbb dia cakap kalau wa x ikut, dia nk baling mercun pop2 kt keta wa..hahaha) maka wa pon follow sbb teringin jgk nk tgk kg ms panadol. kitorg g sane ikut highway Lekas. memang cepat dan selesa lar ikut highway tu. wa cadangkn kalau lu org nk ke arah seremban, kuala pilah atau ke selatan, bole ikut highway ni. (promote ckit!! hehe)


posing kt luar pon jadi lar

Dlm perjalanan tu sempat jgk kitorg singgah jap kt restoran Warisan utk sesi bergambar. itu pon setelah mr curly x henti2 racun (promote) kt wa ttg restoran ni. jadi wa pon tgk dari luar (xleh masuk sbb kalau msuk kena open table..hehe), mmg cantik dan nmpak exclusive. view di kiri n kanan nye mmg sejuk mata memandang.


sbenarnye wa sorg jer brgmbar..tp entah dri

mane mamat ni tibe2 jer nk inteprem jgk. hehe

Setelah puas jadi model sekejap ngan mamat tu, kitorg pon meneruskn perjalanan. dlm keta tu tibe2 mrs curly dpt 1 sms dari sesorg yg x disangka. apalagi.. trus lar dia call balik org tu n planning nk jumpe. wa n mr curly yg dengar ni trus jd excited nk jumpe org tu jgk. kalau lu org nk tau.. dia lar blogger terhebat bg wa iaitu mak. mula2 jumpe tu, mak trus buat joke sbb tgk kitorg ni kelu lidah nk berkata2. hehehe. bile mak dh buat joke.. apalagi kitorg pon menambahkn huru hara lar di umah mrs curly. smpai bergegar umah tu dgn gelak ketawa kitorg. nasib baik x tercabut bumbung umah dia. hahaha. wa x sangka mak memang sorg yg kelakar abis. hehe. bagi yg slalu mengikuti blog mak msti setuju ngan wa kn!. kebetulan bile mak dh ade, kitorg ajak skali g umah ms panadol sbb dia pon teringin sgt nk jumpe mak jgk. huhu. bagi wa mmg x sia2 wa ikut mr curly ke serting, nogori sembilan. thanks bro...


akhirnye dpt jgk jumpe mak live in person.. hehe

mase kt openhouse ms panadol (berbaju merah).

psst: harap dpt jumpe mak lagi n kalau bole kwn2 blogger yg lain jgk.

11 comments:

Kay Huliana said...

best la korang dpt jmpe ramai2.. jeles2.... ekekeke

cik panadol said...

eh bape kali lu tambah makan aritu?kekeke....
(wa xtau nape wa tnye soklan ni...)

mr.curly said...

eh bro, ble mase lak muke wa leh ado sini.. kan mase tu wa ade kt bollywood.. hehe

qistynacorner said...

hahaha, teruk si kerli tuh, waaaa... best100x la korunk hek :P

Lagenda said...

Miahaha..mak suda dtggggggg!!

Ececeh. ayat entry ko, skima sungguh!! Ahahaha..

Aku dtg ni, nak komen sume pic2 je okes.

pic no.1- Tegak berdiri ko ye..dah sama strait dgn tiang bendera kek blkg tu.

pic no 2- Weii..apa dah tgn curly tu park kat teeeet! Nak poei koncing ko wei..

pic no 3- Masa inilah kurasakan mcm hartis terlampau yg terkenal..ahahaha.lip lap lip lap cameraman hamik gambo.

pic no 3- Terbukti sohih n3 aku x tipu..tgk..buktinya aku melangguk kapla je tgk korang mkn,aku amik bau je.

lastly, maseh bnyk2 ye. Jgn serik, lain kali, jemput dan belanja la aku mkn lagi.

mr.curly said...

ceq jwbkn yg no 2: suar yg ceq pakai tu ketat sgt, dh rase cam nk tsembul kuar dr sarang gak nye.. hehehe..yg no 1 tu: tu bkn dak jhr la mak, tu org2(scarecrow).. hehe

bdk johor said...

kay huliana:
jgn jeles ar.. hehe

cik panadol:
wa pon xtau dh brape byk masuk kat perut wa. lagipon alat sukat nye rosak. hahaha

mr curly:
piiirah bro.. lu g bollywood ker playwood.? hehe

bdk johor said...

qistynacorner:
kitorg ni mmg semulajadi best2 tau.
kalau nk jd ahli kelab kena tanya mak dulu. hahaha

mak:
pic no 1 tu sbenar nye harap2 owner restoran tu pnggil jd penyambut tetamu. tu yg praktis dulu tu. hehehe

pic no 2: mr curly tu mmg dh xtahan nk trkeluar segala khazanah dia mak. mcm2 bunyi dh yg saya dengar bile brdiri sebelah dia. bunyi cam mengawan pon ade mak. hahahaha

pic no 3: mak bukan cam artis, dh mmg artis pon. hehe

bdk johor said...

mr curly:
cis3 lu bro.. huhu

FloEllen said...

wah bestnya..jeles ellen...sayangnya jauh kat sabah ni...tp myb nanti ada gathering kat kl..ellen akan dtg..jum la sama..hehhee

bdk johor said...

FloEllen:
bukan best jer.. mmg best giler. rugi xjoin kitorg. hehe. kalau jauh kt sabah tu xde masalah ellen.. mr curly ade helikpter, dia bole jemput..tapi helikpter mainan jer lar. hahaha (jgn marah ar)